Skip to content
GOLTC | Globe Icon

Conxita Barbeta Mir

Departament de Drets Socials- Generalitat de Catalunya


Conxita Barbeta Mir

Soc Diplomat Universitari en Infermeria, també he cursat entre d’altres el Diplomat en Medicina Clínica Preventiva, el Diplomat en Sanitat, un Màster de Gestió Integral de Serveis Socials, d’atenció primària i Hospitalària (GESAPH) i un Post Grau en Vacunacions Preventives. Pertanyo des del 1992 al Cos de Funcionaris de Diplomats en Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.

Actualment soc la Responsable d’Atenció Integrada del Gabinet del Conseller del Departament de Drets Socials i la Co-directora de l’Equip Motor d’Atenció Integrada Social i Sanitària representant al Departament de Drets Socials. Des del novembre del 2021. Co-coordinant entre d’altres, els grup de treball d’atenció integrada en l’àmbit de la Salut Mental, l’àmbit residencial i l’àmbit dels Sistemes d’informació.

Durant 24 anys, directora de la Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Feixa Llarga- “Laia González” de l’Hospitalet de Llobregat. Centre de gestió pròpia del Departament de Drets Socials. Càrrec que vaig compaginar amb la Co-direcció del Pla d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya (PAISS) i també durant l’època de la COVID, com a Delegada de la Consellera de Salut per a la coordinació de les actuacions en matèria social d’un sector de centres residencials.

A nivell acadèmic i de docència, entre d’altres: Coordinadora Transversal de Projectes d’atenció integrada social i sanitària, Tutora de projectes de Gestió Integral de Serveis Socials, d’Atenció Primària i Hospitalària, docent en diferents Màster i Escoles Universitàries impartint matèria de Salut Pública, legislació sanitària i Metodologia,  Atenció integrada social i sanitària, Organització residencial. Així com participacions en diferents Jornades, Congressos i publicacions.

FURTHER INFORMATION

Countries Catalonia (Spain); Spain;
Topics Access to care; Ageing in place; Care in rural and other non-urban settings; Care innovations; Care integration/ coordination; Deinstitutionalisation; New models of care;
Methods Theory of Change;
Role Practice;
Interest Groups Community-based approaches to dementia care; Long-Term Care in Spain; Long-Term Care Policy; Migration Mobility and Care Workers;